Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Hej på er! Har ni haft en fin vecka? Jag har haft en jättefin vecka men också en väldigt intensiv sådan, därav frånvaron här. Lovar bättring på det! Den närmsta veckan blir det dock mobilbloggande för min del och jag hoppas kunna bjuda på ljuvliga vyer över alper så långt ögat når. Underbart!

Men först ett par fredagsfavoriter!

De här bootsen måste ju vara de bästa vårskorna någonsin, rosa, i mocka och med alldeles lagom klack. Dem måste klickas hem så fort vi kommer hem.

Och så måste jag slå ett slag för ett riktigt smyckeskrin. När jag blev tvungen att ersätta en massa smycken efter inbrottet i somras såg jag också till att skaffa mig ett riktigt smyckeskrin. I detta finns ett jättebra reseetui som jag nu har packat med mig. Så smidigt!

En annan sak som jag hoppas på när vi kommer hem är vår. Det är verkligen dags att trolla bort julen från trappan hemma och göra den solig och vårig med en hel drös penseer. Åh så ljuvligt!

Och så Denise Rudberg, igen, jag är helt fast i hennes deckarserie om Marianne Jidhoff. Vet att jag skrev om det här nyss men jag gör det igen för…de är så bra!

Trevlig helg på er mina fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.