Sarahs funderingar

Fyra FredagsFavoriter

Fredag? Igen? Jag som tycker att vi alldeles nyss satte oss i minibussen och körde ner mot Österrike och en veckas semester. Nu har den semesterveckan försvunnit och ytterligare en fylld av VAB och sjukstuga. Galet är ordet, inget annat.

Men härligt då att få fira fredag med fyra fredagsfavoriter igen. Ska vi titta på veckans fyra?

Igår drog Hanna Wendelbos Fotoutmaning Mars 2018 igång och jag tänkte i vanlig ordning haka på så ofta och mycket jag kan. Ironiskt nog var gårdagens första ord ”hälsa”. Oh the irony… Men en fin utmaning är det och många fina bilder brukar det generera. Haka på ni också vetja!

Jag kan nästan inte skriva det här nu heller utan att slänga in en snöslunga. Oj vad välkommen en sådan hade varit den senaste veckan, och den kommande veckan om vi ska tro väderprognoserna. Hur mycket mer snö kan det komma egentligen?

Gult är verkligen inte fult. Och även här kan ju snön spela in känner jag men oj som jag känner för gult just nu och den här stickade tröjan från Ellos känns som en riktig fullträff!

När vi flyttade tillbaka till Kalmar från Göteborg funderade jag verkligen på varför Kalmar inte har en juicebar? Ett litet hål i väggen som Juicekällan i Göteborg med samma trevliga service och mysiga miljö? Det är 3,5 år sedan nu men det finns fortfarande inte. Galet! Ska jag verkligen behöva starta det här själv?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.