Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Är det möjligt att börja känna vårkänslor mitt i slaskiga Mars? Det borde ju vara omöjligt tänker jag men det är nog ändå så det är. Det känns som att jag har sockerdricka i hela kroppen just nu och det är så härligt. Jag hoppas att jag kan smitta av mig på så många som möjligt av er för det här är inget annat än underbart.

Något av det som snurrar i sockerdrickan just nu, denna slaskiga fredag i Mars.

Kort. Jag funderar väldigt mycket på kort just nu. Har ni testat Framkalla-appen? Om inte, gör det! Snygg app, snygg layout och otroligt användarvänligt. Sina bilder får man hem på nolltid, snyggt förpackat. Helt enkelt det lilla extra hela vägen.

Jag har också mycket väskor i funderingarna nu, en ny jobbväska och en lagom stor crossbody. Jag har alltid tänkt svart på båda varianterna men så tipsade min vän Helena mig om den här, Lexingtongs Mayflower som ju är alldeles ljuvlig och faktiskt mycket finare i brunt än i svart. Man kanske skulle variera sig?
Och en lagom stor crossbody, den måste rymma mobil, plånbok, solglasögon och lite ”skrammel”. ATP Ateliers Siena Vacchetta är ju ljuvlig men jag har inte klämt på den live och kan därför inte uttala mig om storleken är lagom.

Och ibland när livet är jippi och sockerdricka kan alla tankar och idéer behöva sorteras lite vilket jag mer än gärna gör i min kalender från Jo&Judy. Såå fin och såå välanvänd vid det här laget!

Och som om inte detta vore nog är det snart helg och tillsammanstid med de bästa killarna i hela världen och en date med bästis och en bebisbonanza utan dess like. Lycka och kärlek, det är vad det är!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.