Sarahs funderingar

Glad midsommar!

Den somrigaste dagen av dem alla? Kanske är det så, av tradition. Vi har haft så soliga och varma dagar i Kalmar den senaste tiden att jag känner mig lite bortskämd. Och tacksam. Jag må vara varm och svettig som alla andra men åh så skönt det är. Varm ända in i märgen för en gångs skull!

Och idag är det alltså midsommarafton, redan? Galet men härligt så då är det bara att åka med. Vilket i vårt fall innebär en tur över till ön, upp till Byerum och…håll i er nu… hela familjen samlad. Det är så att man kan börja gråta så fint är det!

Vi konstaterade på jobbet att midsommar har sin gång liksom, minst lika traditionsbunden som julafton om inte mer. Sillunch, häng, en och annan kubbturnering, i vårt fall poolbad så länge vi orkar och sen grillmiddag och fotboll på midsommardagen. Midsomrar med fotbolls-EM eller fotbolls-VM måste vara de bästa ändå.

Nu tar vi på oss våra sommarfina kläder, våra kransar (jag och lillan, Elliot ville absolut inte ha en i år.. 😉 ) och åker iväg. Glad midsommar till er alla fina som tittar in här varje dag, är så tacksam för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.