Sarahs funderingar

Håller alla tummar

Åh kan ni snälla hålla tummarna ni också? För att väderleksprognoserna de närmsta dagarna ska stämma? För i så fall ska vi få lite mer snö under torsdag och fredag och sedan sol på lördag när Elliot fyller år. Det blir ju inget kalas i traditionell mening men en stående kaffe/varm choklad med en bit tårta i trädgården tillsammans med de allra, allra närmsta. Lite vitt på marken och sol från himlen hade ju inte skadat då, när han som är vår förstfödda ska bli firad.

6 år, herregud, vart tog dem vägen liksom? Jag är så blödig så jag kan knappt titta på bilder av barnen när de är minst utan att börja gråta. Kan knappt ens skriva det här… Och igår fick Elliot brev om att han erbjuds en plats på Lindsdalsskolan. SKOLA?! Say what? Lilla hjärtat är så stor. Börjar gråta igen.

Annars är jag så sugen att jag kan spricka på att få börja dekorera och pynta här hemma, allt är färdigt, alla beställningar har sent omsider trillat in (jag är så arg på UPS att jag kan spricka men det är en story jag inte ens orkar skriva, än mindre vill ni läsa den. Men välj alltid, alltid, alltid ett annat fraktalternativ, lova mig det. Alltid!) så allt är liksom på plats, och så måste jag vänta till fredag kväll med att iordningställa allt. Gah! Ibland undrar jag nästan vem som är mest pepp på det här, han eller jag?

Jag gick dock och funderade på en sak, vi har ju haft Greta Gris-kalas, Pyjamashjältarna-kalas, Mimmi-kalas och nu snart SuperMario-kalas. Det finns girlanger, muggar, banderoller och annat smått och gott kvar här hemma, bortskänkes om någon är intresserad för de lär knappast återanvändas. Nytt år, ny önskning om kalastema från barnen 🙂

Bild: från en helt annan plats med snö och sol ett helt annat år <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.