Sarahs funderingar

Hej igen <3

Fina ni, är ni kvar? Har ni haft en bra sommar? Hoppas att de senaste veckorna har varit väldigt snälla mot er.
Jag vet knappt hur jag ska kunna sammanfatta den här sommaren, det får bli i en hel serie inlägg det tror jag. För det har kort sagt varit fantastiskt. Fan-tas-tiskt! Och nej, jag vill inte bidra till den allmänna glorifieringen på nätet eller i sociala medier så låt oss först bara göra klart att våra barn har också kivats och bråkat och att jag har fått ryta i ibland.

Men.

När jag nu tittar i backspegeln är det inte de stunderna jag minns. Inte alls. Då är det istället timmar vid stranden med lekar som lever sitt eget liv, börjar med en vattenbana och slutar med en sandfabrik. Eller havsuttrar vid akvariumet i Köpenhamn. Lillans blick när hon fick åka karuseller på Tivoli eller Elliots dito när han vågat köra radiobilarna. Jag kommer minnas barn som somnar tillsammans på loftet i stugan, en stor kille som lärt sig simma och en liten tjej som vågar vara under vattnet.

Jag kommer att minnas ett glas vin på Blomlöfs innan tåget mot Köpenhamn, en natt på Kastrup och otroligt varma dagar i Rom, hand i hand med mitt livs stora kärlek. God mat, gott vin, makalös historia och vackra byggnader varvat med galen shopping och glass.

Det är så mycket som har hänt den här sommaren, så mycket vi har upplevt, att jag är näst intill upplevelsebakis och jag kommer att vårda minnena och bilderna från den här sommaren extra ömt för jag tänker leva på dem länge, länge, länge.

Jag är inte redo för höst ännu, det är jag inte. Att åka till jobbet i öppna skor och en tunn klänning tidigt på morgonen är fortfarande skönt. Öppna fönster och middagar utomhus, kaffe på trappen och vattningsrundan i trädgården varje kväll är fortfarande mysigt.

Men när hösten väl kommer tänker jag omfamna den och njuta av min tekopp under filten i soffan och tänka att jag ändå hade en helt ljuvlig sommar med min familj och våra vänner och att hösten har sina stunder den också. Det blir mysigt. Då.

Nu tänker jag planera för eftermiddagar och kvällar på stranden och immiga glas vin till helgen. Grillmiddagar och annat som hör sommaren till så att jag inte går miste om något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.