Sarahs funderingar

Hur har ni det?

Vi lever semesterlajvet för fullt här hemma och uppdateringarna blir därefter. Jag vill ju prata med er lika ofta som vanligt men det kommer andra dagar för det. Ok?

Idag har vi ägnat förmiddagen åt att handla och städa inomhus (det behövdes, herregud!) och eftermiddagen åt mer barnvänliga aktiviteter. Vilket just idag innebar lekparken inne vid vattentornet som av en händelse också har sällskap av Glassbussen och sen åkte vi och badade efter middagen. Poolen i all ära men att kladda med sand lockar för de små 😉

Men vilken sommar vi har, vi har inte fått en droppe av det där utlovade regnet utan har haft tropiska nätter och galet varma dagar i jag vet inte hur lång tid nu. Jag lider ju inte av det som jag vet att många av er gör men för er skull kan jag hoppas att det stabiliserar sig snart och blir mer vanligt varmt. Men ändå, vilken sommar! Tog en PW igår kväll, en väldigt svettig sådan, och tänkte att jag kommer att sakna dessa varma träningspass när hösten kommer = jag njuter extra nu!

I morgon jobbar Alex och då får vi se vad barnen och jag hittar på, något kul blir det alltid. På tisdag ska killarna ta en egen utflykt till Yoump i Jönköping och jag och lillan ska ha ”tjejdag”. Exakt vad vi ska hitta på är oklart, hon vill gå på café och loppis. Det senare tror jag knappt att hon vet vad det är men tycker att det är ett kul ord. Får väl inviga henne i detta nöje helt enkelt. Inte mig emot.

Och just det ja, vi har slutat med blöja också. Eller vi, Juliette då mer specifikt. Det är så skönt, vi har alltså inget blöjbarn längre. Den tål att sägas om och om igen. Och som med allt annat går det ju galant när hon själv har bestämt sig. Lilla chefen alltså 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.