Sarahs funderingar

I veckan…

…var det någon som hann uppfatta om det faktiskt var helg? Jag är osäker alltså. Väldigt, väldigt osäker. Men kul har jag haft, vi började med att åka till Karlskrona i lördags för att fira pappa som fyllde år och trots att vi var en desarmerad styrka på grund av jobb och sjukdom och annat var det en himla mysig dag. Barnen ville stanna hela dagen och inte åka hem förrän läggdags och när vi väl åkte hem var det ändå för tidigt och de ville absolut stanna längre. Tur att vi ses snart igen! <3

Så värst många kort från dagen lyckades jag inte med och jag tänker att jag då istället lyckades vara i stunden lite mer.

Igår var det dags för Elliot att spela sin första fotbollscup och det var ändå en succé! Så roligt att titta på, killarna kämpade tills de var helt slut och gott om föräldrar, syskon och släktingar som hejade på.
Det var LIF som arrangerade cupen och vi föräldrar hade därför fått diverse uppdrag, Alex och jag fick det ärofyllda uppdraget att dela ut medaljer till alla. Så roligt alltså, vilka stolta och glada killar det var som tog emot sina medaljer med svettiga hårfästen och röda kinder.

Och nu, nu är det alltså redan en ny vecka och den här veckan…

…är det kortvecka så nu gäller det att gasa från start.

…på ett hälsosamtal med Elliot på onsdag, tillsammans med skolsköterskan. Oklart vad det går ut på men det lär vi märka.

…börjar Elliots fotbollsträning utomhus så det är underställ och fingervantar fram som gäller.

…är vi bjudna på påskmiddag hemma hos Alex mamma på fredag tillsammans med den sidan av familjen och det ska bli jättemysigt.

…ska det gömmas ägg och funderas ut rimliga innehåll till dessa ägg. Tycker att påsken känns mer som en godishögtid än någon annan högtid och det blir liksom socker de luxe i en hel vecka. Barnen får äta godis, jag är inte helt anti, men det finns ju gränser och då kan vi ju fylla just äggen från oss/påskharen med annat 🙂

…ska vi ta en tur upp till stugan där mamma och pappa firar påsk. Exakt vilken dag är inte bestämt men det blir lite stugpremiär för oss för våren och jag längtar!! Doften av tallskog, utsikten mot Blå Jungfrun, grusvägarna, sandstranden, lugnet, tystnaden. Åh <3

Jag ser verkligen fram emot den här veckan, kan faktiskt redan nu känna ett visst lugn som infinner sig fast det är mycket som ska göras på ganska få dagar innan det där lugnet dyker upp. Men härlig känsla ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.