Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Det är söndagskväll men jag är helt veckovill känner jag. Fyra dagars ledighet är ovant. Härligt som sjutton, men ovant. Jag får också ursäkta mitt bloggade de här dagarna. Jag befinner mig inte i radioskugga, inte ens på norra Öland är det så längre. Men man blir så avkopplad och bortkopplad här uppe att det liksom faller bort ändå. Dessutom är det ju lite fullt upp med en aktiv treåring och en vovve att underhålla. Pauserna är få. Men det är ändå ljuvligt, jag svänger ihop ett inlägg om dessa dagar sen.

Men eftersom det nu är söndagkväll, ska vi kika på vad som händer i veckan? I veckan som kommer…

…ska vi vara lediga lite till. Våren är ju fantastisk på det sättet, alla dessa långhelger. I morgon åker vi hemåt, de två små och jag, och sen blir det ledigt hemma istället. Underbart att få både och.

…är det dags för hörselprov för Elliot igen. Håll tummarna för att han går med på den delen av provet som innebär att de ska stoppa in en liten mojäng i örat på honom som skickar en signal fram och tillbaka i örat. Det har han totalvägrat hittills och det hjälper liksom inte att hålla i och tvinga honom heller eftersom han måste vara helt tyst när det sker. (Redan här känner jag att det är något orimligt för en treåring…) Annars kommer de att söva honom vid ytterligare ett tillfälle för att kolla detta.

…ska jag skörda lite vidjor i trädgården att använda till mina pioner, dahlior och luktärter. De behöver lite stöd alla tre på olika sätt. Dessutom behöver lavendeln klippas ned och givet den enorma mängd lavendel som växer i vår trädgård lär detta ta ett tag.

Och sen lär det vara helg igen. För ungefär det tempot håller veckorna just nu. Jag har tio veckor kvar på jobbet innan semester och föräldraledighet. I det här tempot är jag snart där. Voine, voine!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.