Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Söndagskväll igen, redan, men det gör mig ingenting. Helgen har gått i ett huj men med en så härligt helg som det har varit och en sådan pangvecka som väntar, ja då spelar det inte så stor roll.

Ska vi titta på veckan som väntar? I veckan som kommer…

…ska jag luncha med bästis och Gusten på tisdag. Bästis & bebis, det kan liksom inte bli bättre. Dessutom får jag träffa dem båda två gånger den dagen för…

…är det dags för bokklubbsträff igen. Det är dags att recensera och diskutera Nobelprisvinnaren Never Let Me Go. Jag läste ut den i morse, gråtandes, och har en väldigt blandad inställning till denna bok. En längre recension kommer, var så säkra, men först ska det bli spännande att se vad de andra tjejerna säger.

…kommer jag att fotograferas en tiiiiidig morgon, tillsammans med finaste Sara vid ett väl valt körsbärsträd. Spännande och pirrigt!

…är det återigen ”långhelg” och klämdag och så mycket som jag njuter av helgerna, lilleman och trädgården just nu så ska det inte bli något annat än helt ljuvligt.

…ska jag på Amanda-samtal på sjukhuset. För er som inte bor i Kalmar är det via Amanda-mottagningen man går för att få ett godkänt kejsarsnitt, oavsett anledning. Det kan vara förlossningsrädsla eller vad som helst. I mitt fall är det min barnmorska som förordat detta då hon läst min journal från förra förlossningen konstaterade att varken jag eller bebisen ska behöva utsättas för detta. Skönt att få bollen i rullning med andra ord.

…ska Bokklubben åka till Huseby på utflykt och se Huseby Bruk på riktigt. Som ni kanske minns läste vi Florence Stephens förlorade värld som bokklubbsbok för ett tag sedan och därefter kände vi att ville åka dit och uppleva det på riktigt. Det ska bli sååå kul!

Så ja, ni förstår, det här ska bli en supervecka på så många sätt. En sådan vecka som jag haft framför mig i kalendern och sett fram emot länge. Nu är den här och jag tänker njuta!

God kväll på er godingar, vi hörs i morgon!

Bild: visitsmaland.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.