Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Och så blev det måndag och ett något försenat ”i veckan som kommer” men jag hade varken ork eller inspiration igår kväll så då får det bli så.

Jag får nästan återkomma till helgen i ett annat inlägg men wow alltså, vilket ljuvligt väder och vilka sommarkänslor. Måtte det bara fortsätta så här nu, annars kommer jag bli gruvligt besviken.

Men en titt framåt, i veckan som kommer…

…händer det inte så mycket. Jag vågar knappt skriva att det blir en ”vanlig vecka” för senast jag jinxade på det sättet hamnade vi på akuten med lilleman redan måndag förmiddag. Men det ser i alla fall ganska tomt ut i kalendern.

…måste jag vattna, vattna, vattna hemma i runda rabatten och dammen. Dammen är alltså också en rabatt men var en gång i tiden en damm så därav uttrycket. Nyligen utplanterade luktärter och dahlior kräver mycket vatten i den här värmen.

…ska jag en sväng till min läkare, för min hypotyreos, och det ska bli spännande. Jag har fått sluta med min viktigaste medicin sedan jag blev gravid, enkelt förklarat kan man väl säga att jag behöver den extra ämnesomsättningen som medicinerna ger, men lillan gör det inte. Och just nu är min kropp inte min kropp utan en bebisfabrik. Mig får jag prioritera senare. Men det ska bli spännande att se vad proverna visar.

…hoppas jag att det fina vädret håller i sig! Say no more!

…ska vi, med hjälp av Svåger Danne, bygga den där pergolan. Yay! Så efterlängtad och så välbehövd!

Bjuder på en sista bild från vackra Huseby, kan bara inte låta bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.