Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Jag känner mig väldigt trött efter den här helgen men samtidigt jätteglad! Det har varit ett intensivt schema så som det är när man har byggprojekt igång. Men oj så värt det! För nu står den där, vår fina pergola. Den blev så otroligt bra och vi kunde inte vara nöjdare. Men mer om den i ett annat inlägg, innan jag somnar framför hockeyfinalen tänkte jag bara kolla igenom veckan som kommer för i veckan som kommer…

…ska jag klippa mig, yay! Inget revolutionerande, men nyklippt och fräscht. Det är ungefär den känslan jag längtar efter, att bara få bort de slitna topparna och ge håret en nystart inför sommaren. Det är, tack och lov, i ganska bra skick just nu. Förra gången tog det inte så mycket stryk av varken graviditet eller amning, hoppas, hoppas att det blir så igen.

…är det pressfrukost för Nybrotoffeln hos Social Stories och det ska bli väldigt kul. Både för att det ska bli kul att träffa Madde och många av de andra #kalmarinfluencers-tjejerna. Men också för att det faktiskt var jag som fixade ihop Nybrotoffeln och Social Stories, enligt mig en match made in heaven!

…ska vi till fina vänner på middag och det ska bli så himla kul. Det var galet länge sedan vi sågs så det kommer bli mysigt.

…är det hög tid att börja läsa nästa bokklubbsbok, ”Störst av allt” av Malin Giolito Persson. Nästa bokklubbsträff är i Juni så det är liksom dags. Men jag har en känsla av att detta är en riktig bladvändare så det kommer nog att lösa sig fint. Jag vet nu dessutom exakt vart jag ska sitta och läsa den. Hur många av er har redan läst den?

…ska jag spendera mycket tid i vår fina pergola och bara njuta. Väderprognoserna talar för fortsatt varmt och fint väder så jag ser fram emot att inviga den om och om och om igen 🙂

Bild: Dan Gold 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.