Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Söndag kväll och nymålade naglar, som alltid här hemma med andra ord. Det är mitt sätt att avsluta helgen och göra mig redo för en ny vecka. Har ni några sådana ritualer?
Dessutom ett ”I veckan som kommer…” i väntan på att naglarna ska torka så att jag kan gå över till att teckna istället. Wacomen är inkopplad, jag känner mig avslappnad och ganska känslosam efter den här fina helgen och dagen så det mesta är som gjort för en stunds tecknande. Jag är dessutom ensam hemma (sanning med modifikation, de två små är ju hemma men ingen är vaken) eftersom Alex är och spelar paddel. Så med den här playlisten i bakgrunden ska jag snart gå över till photoshop och greppa pennan men först, i veckan som kommer…

…har jag ett större event på jobbet under tisdag och onsdag vilket innebär en del sista prepp och förberedelser i morgon och ganska mycket jobb under tisdag/onsdag och lite efterarbete på torsdag. Och vips så är det fredag igen. Den här veckan kommer att gå i raketfart!

…ska vi göra allt för att hålla oss friska. Lilleman är ganska förkyld, Alex har känt sig lite hängig från och till i helgen och jag sitter som bäst och känner att det börjar dra i nacken och spänna kring höger öga vilket är migräntecken för mig. Kämpa familjen Berg!

…ska jag vara noga med återhämtning! Så gott det går i alla fall. Alla dagar kommer inte tiden att finnas så desto viktigare att vara noga och prioritera rätt de dagar när tillfälle till återhämtning ges med andra ord.

…ska jag göra många, många smoothies i min nya leksak i köket. Jag sitter som bäst och surplar på en broccoli-variant med spenat, päron och lime. Mums! Jag har lovat mamma att skriva ner ett par smoothie-favoriter för ”nybörjare”. Alltså med ingredienser som inte kräver en sväng förbi hälsokost och smakar riktigt gott även för någon som inte är van vid att dricka grönsaker. Skulle ni också vilja ta del av dem?

…ska jag återse en barndomsvän för en lunch igen. Det har blivit vår grej att ses över luncher och tiden är alltid för kort men desto större anledning att vilja träffas mer och oftare. Det ser jag fram emot att avrunda veckan med på fredag.

Nu lockar ritplattan och pennan, godnatt och sov så gott allihop!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.