Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Ja hörrni, vad säger man? Varmt! Jag tror faktiskt inte att jag har det värre än någon annan i värmen, upplever inga extra gravidkrämpor på grund av det. Men värmen är ju tryckande alldeles oavsett. Jag har normalt sett inga problem med det, jag som fryser 10 månader om året tycker det är underbart. Men det jag har svårt för att det inte tar slut. Att temperaturen inte sjunker nu framåt kvällen utan att det fortfarande är 30 grader ute. Jag hade behövt pausen tror jag.

Men, men, jag vill absolut inte klaga, för mig får det gärna fortsätta så här hela sommaren!

Söndag kväll betyder som ni vet nagelpiff, ikväll var det för varmt för att måla naglarna, lacket vill inte torka och lämnar bubblor i sig. Galet! Så istället tar vi sikte på veckan som kommer. I veckan som kommer…

…ska vi på återbesök på Öron- näsa- hals- för att se så rören i Elliots öron sitter kvar. Det blir spännande men jag känner mig ganska säker på att de sitter där de ska.

…kommer sotaren igen och detta är en lite spännande historia för när jag ringde dem för att boka om tiden (passar tider n å g o n s i n??) ställe jag lite andra frågor och kom fram till att vi inte alls behöver sota alla våra eldstäder så ofta som vi gör. Du ska sota eldstäder du eldar mer än en kubikmeter ved/år i. Vi har fem kakelugnar och en eldstad, den matematiken gör sig själv. Så mycket eldar vi långt ifrån så i fortsättningen får vi färre besök och en betydligt minde kostnad. Win!

…ska vi fira nationaldagen, hurra, hurra, hurra! Fira och fira är väl egentligen att ta i men vi är lediga och jag tänkte mumsa jordgubbar. Det blir bra det!

…ska det fortsätta vara så här varmt. Nästan. Idag har det varit 30 grader i skuggan och fullt så varmt ska det inte vara här i veckan men ändå högsommarvärme. Voine!

Ja det var nog min vecka det, hur ser er ut?

Bild: Elijah O’Donell 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.