Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vågar jag ens? Jo men det gör jag väl? Eller? Jag hade alltså tänkt jobba i nästa vecka. *duckar* Jinxade jag just igen eller får jag faktiskt jobba i veckan som kommer?

Ja jösses, två veckor har vi alltså varit hemma lillprick och jag men nu får vi äntligen återgå till vardagen igen med allt vad det innebär. Lillprick är inte prickig längre men däremot ganska nervös inför att gå tillbaka till förskolan. Stackars liten, jag minns så väl hur det där kunde vara.

Och nu är det alltså söndag kväll igen och dags att titta igenom kalendern, i veckan som kommer…

…ska jag till barnmorskan för första gången sedan i februari. Jag hade faktiskt lyckats glömma bort det där mitt i allt vabbande, tack landstinget för sms-påminnelsen. Ett vanligt besök och en sockerbelastning. Det ska nog gå bra, allt annat hade förvånat mig faktiskt.

…är det alltså jobb, förskola och vardag igen. Skönt på sätt och vis men det är en konstig känsla jag har i kroppen just nu. Som att jag befinner mig i ett ”mitt-emellan-land”. Två veckor har vi varit hemma och det har känts som sommarlov, tre veckor till ska jag jobba och sedan väntar semester och föräldraledighet i en ocean av tid framåt. Galet! Så att börja avsluta och lämna över arbetsuppgifter står på agendan de fyra arbetsdagar som veckan bjuder, utöver faktiskt arbete såklart.

…är det M I D S O M M A R A F T O N ! Åh så ljuvligt, härligt, underbart. Vi kommer att fira på Öland och lilleman är så pepp så det är inte klokt. Som han älskar den platsen, minst lika mycket som oss andra. Blåklint (om den inte hinner blomma över?), jordgubbar, sill, dill och grill. Traditionsenligt, tillsammans med mamma och pappa. Så fint!

…ska jag försöka blogga lite bättre igen. Vanliga rutiner brukar föra med sig vanligt bloggande (hur man nu definierar det…) och det är alltid roligt.

…ska vi försöka sy ihop en AW med #kalmarinfluencers. Alltså bestämma ett datum. Herregud så trevligt, favoritpersoner och energibomber tillsammans med vin och charkisar. Jojo, ni hör ju vilken vinnande kombo. Och nej, vinet och charkisarna är givetvis inte till mig men det förstår ni ju.

Och ja, det var veckan det. Hoppas jag. Det vore liksom skönt om veckan inte bjöd på så många överraskningar utan lite mer business as usual faktiskt. Vad ska ni hitta på i veckan som kommer?

Bild från förra årets midsommar, så liten han var!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.