Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Och så hann det bli måndag kväll innan det här kommer iväg. Men så är det ibland. Jag får ju erkänna att det både var lite låg energi och en viss bullet journal som gjorde att jag inte fick iväg detta igår. Så kan det gå.

Vi tog oss i alla fall hem från ön och över bron hyfsat enkelt igår och jag peppar nu för mina sista två veckor på jobbet fram till semestern. Nu är ju en dag redan avverkad så tekniskt sett nio dagar men vem håller räkningen 😉

Hur som helst, i veckan som kommer…

…är det dags för bokklubbsträff igen. Yay! Mina favorittjejer, god mat (alltid på dessa träffar!) och en massa prat om boken och mycket annat. Det blir en tisdagskväll som heter duga det. Ska bara skaka fram minnet av boken ordentligt, ”Störst av allt”, och återskapa vad jag tyckte och tänkte när jag läste den. Inte speciellt svårt måste jag säga.

…ska jag tömma och flytta upp en bokhylla från kontoret till övervåningen. Vi har sålt lite möbler och rummet som ska bli vårt nya sovrum är snart helt tomt. En fåtölj har redan försvunnit från hallen över trappan och där ska nu en av bokhyllorna från kontoret få ta plats. Jag återkommer med bilder när det är klart. Och nej, jag ska inte ensam bära upp en bokhylla, jag har ju hulken här hemma som hjälper mig!

…är det äntligen dags för fotboll igen. Herregud. Om det var spännande i lördags är det väl ingenting mot vad det kommer att bli på onsdag. Heja Sverige!!

…ska jag fortsätta på min bujo. Hand upp, hur många bullet journal-istas har jag här inne? Och har ni några superdupermegatips? Jag har köpt mig världens finaste anteckningsbok, återkommer med bilder, och håller som bäst på att skapa upp min bullet journal. Learning by doing och embrace the mistakes kan man väl sammanfatta det hela som än så länge. Film på detta?

…står det vila på schemat! Jag skriver numera in ”vila” bokstavligt talat i min kalender här och var. Foglossningen har gått från en till-och-från-grej som var ganska hanterbar till att mer vara på än av och i perioder så pass illa att jag vill gråta så fort jag står upp. Det enda som hjälper nu verkar vara vila. Vad jag tycker om det? –>Så här!

…ska jag plocka in och njuta av mina luktärter som nu växer och slår ut i faslig fart. Klättrat har de börjat göra ordentligt också, så himla roligt. Äntligen! Och så ska vi nog plocka ett par jordgubbar lilleman och jag och invänta de röda vinbären som snart, snart är redo att plockas av de allt tyngre grenarna på den stackars busken. Ljuvliga sommar!

Och det är nog det, så mycket mer behövs inte just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.