Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Oj oj oj vilken söndag det här blev. Vi skulle ”bara titta lite” under de där strukturtapeterna i vårt blivande sovrum och hejsan hoppsan så hade älsklingen rivit alla väggarna och hittat en del guld. Jag återkommer till det. Men skönt att vara igång med renoveringen är det!

Vi har haft en lite annorlunda helg, lugn har den varit och det var ju det jag behövde så tummen upp för det. Men jag hämtade en liten kille med feber på föris i fredags och det är ju alltid lite trist och otippat. Men nu verkade det tack och lov vara en snabb sak för idag har han varit feberfri igen.

Och nu är det alltså redan söndagkväll och jag och mitt foglossningskaputta ben ska snart inta position i tv-soffan för att se Kroatien – Danmark. Men först en titt på vad som händer i veckan som kommer…

…ska jag packa ihop och gå hem. Herregud vilken märklig känsla. Men jag vet att mitt skrivbord kommer att behövas till någon annan när jag är borta så det är lika bra. På fredag händer det, då går jag på semester följt av föräldraledighet och kommer inte tillbaka till jobbet på vad som känns som en evighet. Galet!

…tänker jag äta jordgubbar till frukost, lunch och middag. Den första skörden sjunger på sista versen nu, priserna sjunker och det gäller att passa på helt enkelt.

…ska jag fixa den där sommarpresenten till Elliot. Det är ju inte bara jag som går på semester, han går på sommarlov och har nu redan gått två hela år på förskolan. Min lilleplutt!

…ska jag avnjuta härliga luncher med fina vänner för att liksom fira lite extra denna sista jobbvecka. Det ser jag extra mycket fram emot!

…spelar Sverige åttondelsfinal mot Schweiz, herreminje, stör mig icke på tisdag kl. 16:00, det är liksom ingen idé!

Och så blir det alltid lite annat, ups and downs, sådant som inte är planerat och sådant som är det. Det blir en fin vecka detta.

Ha en finfin söndagkväll allihop!

2 kommentarer

    • Sarah

      Eller hur, och att jobba i stan där de säljs i varenda gathörn, det är verkligen perfekt för ett preggo med foglossning 😉 Kram! <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.