I veckan som kommer
Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Det slog mig i morse när vi satt och åt helgfrukost Elliot och jag att ”det här är bara den första av en lång rad ”helgfrukostar” under sommarlovet. Herregud så ljuvligt! Och i morgon börjar det alltså på riktigt, inget mer ställa klockan på 05:00 och åka till jobbet. Bara tillsammanstid med den roligaste 3,5-åringen som finns. Det blir måhända ett litet annat fokus på ”I veckan som kommer…” framöver men ska vi ta en titt på nästa vecka? I veckan som kommer…

…ska jag ha semester med min lilla kille. Alex jobbar en vecka till och ska dessutom iväg på resa med vänner i slutet av veckan så det blir bara jag och Elliot. Minns förra årets ensamma semestervecka tillsammans med honom som bara glädje så jag ser verkligen fram emot den här veckan.

…har jag lovat Elliot att vi ska åka buss in till stan, äta glass (vid Glassbussen) och sedan åka buss hem igen. Väldigt bussigt tema på den utflykten men har man lovat så har man lovat. Jag får väl förmodligen ta bilen till busshållplatsen hemma men strunt i det, jag har lovat och det här ska genomföras! Vi är väldigt pepp båda två.

…ska vi åka upp till stugan, de två små och jag. Mamma och pappa är där och vi hälsar på ett par dagar när pappan är borta. Livet är så enkelt där uppe, även för en gravid mamma. Elliot älskar att vara där och det räcker egentligen med att just vara där för att han ska slappna av och njuta. Sen kan man alltid bada i poolen, kasta stenar i ”stora havet” och gå på upptäcksfärd på alvaret, det bidrar med extra krydda. Men det behövs egentligen inte mycket alls.

…är det premiär för Sommar med Ernst och då kan ni räkna med att jag sitter klistrad. Sen premiär i år till förmån för fotbollsvm så nu får vi njuta av Ernst längre in på sensommaren istället. Perfekt!

…funderar jag på att plantera lite nya sommarblommor hemma. I krukorna alltså, i landen blommar det för fullt. Jag funderar på något så enkelt som petunior, om de möjligtvis kan klara den enorma värme som blir på vår gryta till altan. Vi får se. Vi kommer ju inte att vara hemma alla dagar framöver och kunna vattna så jag kanske helt enkelt borde låta bli?

Låter som en fin första semestervecka det eller hur?

Bild från förra årets ”ensam semestervecka”, så liten han var då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.