Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Och swish-swosh så var det söndag kväll och dags att börja ladda för en ny vecka. Den här veckan känns det inte så svårt för vi lägger en riktigt härlig helg bakom oss. Jag har tagit en väldigt medveten bloggpaus vilket ni kanske har märkt som ändå tittat in här fredag och lördag (ni är fina ni!). Jag hade lite annat att fundera på och jag ville bara få vara med familjen och vara lite ledig under helgen. Det har varit underbart men nu är jag tillbaka i vanlig ordning igen, härligt det också!

Men nu alltså, ny vecka och i veckan som kommer…

…ska jag unna mig minst tre yogapass på min nya yogamatta (jag hittade den tillslut, visar snart!). Minst tre. Kanske fyra om jag får feeling. Jag har hittat en ny serie pass med Adriene på YouTube som utmanar mig ännu mer. Nu jäklar ska det övas handstand, såå kul!

…ser jag fram emot att inviga några nya yogakläder. Vem sa att Yoga inte är en materialsport? Vi är likadana både Alex och jag och vi tränar väldigt olika, men att få unna sig nya träningskläder är verkligen höjden av lyx och boostar motivation som inget annat.

…kommer jag att återuppta bröllopsdieten 2.0. Var superduktig i höstas, gjorde mig av med alla graviditetskilona men har av slarv och en dos oro tappat momentum. Nu är det dags att återuppta den igen och reta gallfeber på kollegorna med de något enformiga matlådorna. Bröllopsdieten 2.0, tillbaka till mina goda vanor och ni hör ju själva, att återvända till goda vanor kan inte vara dåligt eller hur?

…hoppas jag landa ett nytt samarbete/ambassadörsskap för ett nytt varumärke här på bloggen. Det hade varit så roligt att få dela med er om det blir så. Hoppas, hoppas!

…borde jag vattna, vattna och vattna. Vår nyplanterade syrénhäck är så ljuvligt vacker och nu ska den vattnas lagom mycket med hjälp av den überpraktiska droppslangen. Är så rädd om mina små (öh, stora!) plantor och vill ju inget annat än att de ska trivas som aldrig förr här hemma.

…vill jag shoppa perenner till vår trädgård. Jag började redan förra året med att gräva upp ett av våra större blomsterland som jag inte var riktigt nöjd med. Det är ett arv från inte bara tidigare ägaren utan den trädgårdsmästare som en gång i tiden anlade trädgården. Inte riktigt min tekopp de där plantorna och nu drömmer jag istället om att få göra om den till vår drömträdgård. Att anlägga vägen, planera för muren och att plantera syrénhäcken har förvandlat mig till nära nog trädgårdsarkitekt. I alla fall om du frågar mig 😉

Ny vecka, måndag, let’s do this!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.