Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev ett ”I veckan som kommer…”, sedan jag slutade jobba innan sommarsemestern tror jag. Men vet ni, det händer ju saker även som föräldraledig så nu återinför jag denna kategori. Håll till godo, i veckan som kommer…

…ska Alex åka upp till Stockholm eftersom Hatstore är nominerade till utmärkelsen ”Årets unga företagare” vilket är så, så roligt! Det är ju inget dåligt pris minsann och bara att vara nominerad, tillsammans med bland andra Isabella Löwengrip, är stort. Så heja Hatstore och hej då älskling i ett par dagar.

…kommer mamma hit och håller oss sällskap när älsklingen är borta. Det ser vi fram emot av många anledningar. Mysigt att få hänga ett par dagar bara vi och givetvis väldigt tacksamt att få den hjälpen. Kärlek till mammsen!

…ska jag träffa en gammal vän igen, Rebecka! Visst är det roligt det där, hur vänner blir vänner? Rebecka kände jag inte alls innan hon blev ”min” nageltjej för…10+ (?) år sedan. Men att sitta mitt emot varandra timme ut och timme in, och dessutom vara den typen av människor man lätt lär känna. Ja då blir det utan tvekan vänskap och det är jag väldigt glad för!

…ska jag klippa Elliots hår igen. En slags ”happening” varje gång det sker eftersom han avskyr det. Jag har försökt sälja in att jag ska få klippa honom med maskinen eftersom det går fortare men icke-sa-Nicke, det är sax som gäller och i morgon ska vi alltså ”leka frisör” här hemma. Håll tummarna för den aktiviteten please!

I övrigt sker lite gott och blandat så som tandläkarbesök, Knattejympa, kvälls-amnings-racen och säkert en hel del annat. Det blir fint det, en vecka att se fram emot!

Vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.