Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

En gång i tiden hade jag ett stående inslag på bloggen som hette ”I veckan som kommer…” som jag själv gillade väldigt mycket. Innan Juliette, när jag fortfarande arbetade, satt jag alltid på söndagskvällarna och målade naglarna, stämde av kalendern och veckan som skulle komma och skrev ett I veckan som kommer-inlägg.

Jag kan inte lova att det alltid kommer att komma I veckan som kommer från och med nu men mitt liv går ohyggligt fort mot den tid då lillan ska börja på förskolan och jag ska börja arbeta heltid igen. Med det nya livet som det kommer att innebära kommer även rutiner. Nya rutiner men kanske också gamla, vem vet?

Hur som helst, riktigt där är vi inte ännu men i veckan som kommer…

…ska jag träffa kollegorna/styrelsen för Cardly igen för ett möte. Alltid kul att ses och just nu extra viktiga frågor att diskutera.

…tänker jag smälta hela Danny/Göteborgs-upplevelsen och så småningom koka ner det till ett inlägg. Herregud alltså. HERREGUD. Det är något utöver det vanliga så kan vi säga och innan jag hittar andra ord att beskriva det med så…HERREGUD.

…får jag äntligen träffa bestie igen. En lunch är inplanerad och ingen kunde vara gladare än jag. YAY!

…ska jag gå all in på julen. Jo du läste rätt, jag ska styla och fotografera julfoton för Cardlys räkning. Lite rekvisita ska inhandlas, bilder planeras och sedan är det bara att köra!

…kanske jag har turen att få till en lunch med Mikaela aka @ellesklingen. Som vi har försökt få till den här lunchen, men skam den som ger sig, kanske är detta veckan med stort lunch-L

Ja ni hör ju, en bra vecka väntar det är ett som är säkert. Vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.