Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Har ni tänkt på det idag? Att det just idag bara är en månad till julafton? Herregud alltså, en månad, tiden går så otroligt fort. Tidigare i veckan fick vi Juliettes inskolningstider från förskolan, a skip and a hop så är vi där.

Oh well, det är som det är jag kan bara försöka mitt bästa att leva här och nu och njuta. Vet ni, just det sa vi till varandra förra helgen i Göteborg, att vi skulle njuta av nuet och bara leva. Och det gjorde vi!

Men nu till det som ligger framför oss, i veckan som kommer…

…ska jag få nya vackra naglar av Rebecka igen. De håller alltid så bra att det inte är någon katastrof men det ska bli så skönt att få sitta och prata lite ett tag och samtidigt få nya snygga naglar. Drömmer om något liknande bilden ovan och hoppas, hoppas, hoppas att det går. Annars blir det görsnyggt ändå.

…är det Black Friday vilket innebär att alla julklappar ska inhandlas samt att det (förhoppningsvis 🙂 ) kan bli mycket jobb för Alex. Herregud så mycket kepsar de säljer! Det innebär mer tid med barnen för mig och det gör mig ingenting för just nu är jag så kär i mina underbara ungar att jag nästan blir fånig. Underbara är de. UNDERBARA!

…ska jag förhoppningsvis få träffa min vän och namne Sara. Sara är inte bara en av mina allra bästa vänner utan skribent och fotograf på Kalmarposten och tja, nu ska vi träffas och prata julplanering typ. Stay tuned!

…ska jag producera content som det så fint heter för Cardlys räkning, innehåll helt enkelt till alla våra kanaler. Nyhetsbrev, pushnotiser, hemsida och sociala kanaler. Synkat och planerat ända fram till torsdagen den 19/12, sista dagen för att skicka julkort med oss. God Jul liksom!

…hoppas jag kunna få några timmar till ute i trädgården. Jag har gjort ett jätteryck där ute i veckan som gått men lite räfsande återstår, murgrönan ska pysslas om lite igen och några buskar här och var ska klippas. Det största jobbet ligger bakom mig nu vilket är grymt skönt, det är småfix kvar, men jag vill så himla gärna få känna mig ”klar”.

Nu väntar kvällsjobb i ett par timmar, jag fotade Cardlys julkampanjbilder igår. En del av dem i alla fall, några återstår men de kommer i veckan. Nu ska alla dessa bilder få sig lite välförtjänt redigering innan de är helt klara. Julstämningen hörrni, den pumpas liksom upp nu, känner ni? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.