Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Här hemma har vi lite av en ”var det ens helg”-känsla just nu. Det känns på samma sätt som att det har varit långhelg ända sedan i fredags men att vi inte har fått slappna av alls. Alex har jobbat stenhårt i helgen, det är ju lite av e-handelns nationaldagshelg detta, och det i sin tur har ju inneburit att jag har ”jobbat” på här hemma också för att hålla alla nöjda och glada.

Oh well, det är en helg om året så jag ska inte klaga men just helg känns det inte riktigt som att vi har haft. Men nu kommer det en ny vecka och i veckan som kommer…

…kommer svärmor hit och gosar med lillan ett tag så att moi kan gå på styrelsemöte med Cardly och diskutera viktigheter. Ser fram emot tisdag på så många sätt!

…har jag blivit inbjuden till en blomsterworkshop med Blombruket och Social Stories och jag råkar veta att det är flera andra favoriter som ska dit också vilket gör det ännu roligare. Yay!

…hoppas jag äntligen få till en Sara-dejt. Tänk att det ibland kan vara så svårt att träffas fast det är det enda man vill typ? Dessa sjukdomar, denna höst, dessa fullbokade kalendrar. Detta liv. Men nu så, kanske är detta veckan då det händer?

…måste jag bara baka lussekatter. Jag har inte orkat eller hunnit innan Första Advent i år och det är helt ok. Jag mår inte dåligt över det, det är vad det är. Men jag är nedrans sugen på lussekatter så kanske måste jag sätta en deg redan i morgon.

…åker Alex till USA igen. Inte veckans höjdpunkt detta precis. Såklart. Men vi laddar upp genom att planera in kvalitetstid med världens bästa mormor och morfar istället och DET ser vi verkligen fram emot både jag och de två små. Så fint att få ha den möjligheten <3

Ja ni hör, a skip and a hop så är det helg igen och kanske, kanske, kanske känns det som helg på riktigt då <3

Bild lånad från Blombrukets instagram, spana in här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.