Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Äntligen är det dags igen, för denna återkommande punkt här på bloggen. I veckan som kommer. Jag har verkligen längtat, inte så mycket efter just att skriva blogginläggen som efter att ta en stund varje söndag och planera veckan. Efter att ha gjort just det vet jag nu att i veckan som kommer…

…ska jag till jobbet igen. Yay! Jag lovar att inte ha med detta varje vecka för jag hoppas ju att jag kommer att få komma tillbaka varje vecka 😉 Men eftersom det ännu är nytt och eftersom jag fortfarande är väldigt glad över det så kommer det här igen, jag ska till jobbet!

…ska jag åka till Korrö (in the middle of nowhere in the Småländska woods) tillsammans med en kollega. Sofie är involverad i exportfrågor och nu är det ett möte kring detta där jag (förutom att lära mig mer om projektet) ska få träffa kommunikatörskollegor från angränsande regionsbolag. Kul!

…är det äntligen dags för vår fina bokklubb att träffas igen. Hela sommaren har gått och jag har verkligen saknat tjejerna. För visst är det lite så att man umgås mer med familjen och mindre med vännerna på semestern? För oss har det i alla fall varit så, alla (inklusive vi själva) är iväg på utflykter och resor, hemestrandet har ju inte stoppat det, och det är nästan omöjligt att få till en träff. Så att ses på tisdag, allihop, ska bli helt underbart. Längtar!

…ska jag träna! Jag har faktiskt redan haft premiär (voine, voine det känns…) men nu börjar ju själva jobbet med att få in rutinen i vardagen och göra träningen till en naturlig del av veckorna. Det SKA gå. Det MÅSTE gå.

…ska jag måla klart ytterdörren och trappan som påbörjades i våras. Det ska bli både kul och skönt att få gjort.

Det låter väl som en härlig vecka tycker ni inte det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.