Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Ja vilken rivstart den här veckan får, Juliette fyller två år idag och det är många tankar och känslor som poppar upp. Jag minns hur båda mina förlossningar började väldigt detaljerat och de är så olika som de kan bli. Häftigt att se tillbaka på minst sagt!

För två år sedan gick jag snart en runda med Alice och konstaterade att vila bort värkarna som förlossningen föreslagit dagen innan inte hade fungerat och att jag nog skulle ringa dem igen. Sen gick det som det gick och Juliette är född prick kl. 15❤️

Men förutom att fira lillan innehåller den här veckan också en hel del annat. Som…

…att sitta med på mitt första kundmöte tillsammans med en kollega idag. Ett väldigt spännande företag som jag hoppas att vi kan få skriva om framöver.

…att lyssna och kommentera på ytterligare två företag i Kalmar Science Parks halvårspitcher. Alltid intressant att vara en del av och dessutom känner jag till ett av dessa företag sedan tidigare och är ett stort fan så Yay för det!

…få in tre nya träningspass! Hittills går min plan med tre pass per vecka alldeles utmärkt och jag har konstant träningsvärk någonstans. Som det ska vara med andra ord.

…baka lite på kvällarna. Det ”stora” kalaset med våra familjer är på lördag så jag tänkte försöka baka lite på kvällarna för att förbereda.

…att ta emot ett paket som DHL tänkte leverera i morgon. Inget jag har beställt och användaren avslöjar inte mycket heller. Väldigt spännande måste jag säga. Vad tror ni att det är?

…som att träffa Madde och luncha på torsdag. Alldeles för länge sedan och såååå efterlängtat!❤️

…att vila någon kväll också. Det går snabbt att komma upp i tempo och jag har svart bälte i att tycka att allt är så kul och gå all in på saker. Träningen exempelvis. Vila alltså, ett avsnitt av Morden i Sandhamn eller två är perfekt!

Så där har vi det, veckan som kommer. På ett ungefär! Låter härligt tycker jag😃 Vad hittar ni på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.