Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Söndag kväll och jag sjunker ner i soffan med ett ”ouf”. Trött efter en kalashelg på många sätt, trött efter ett t u n g t träningspass idag (som jag ändå är jäkligt glad att jag genomförde) och trött efter en tidig morgon. Även för oss tidig så att säga. Så i veckan som kommer…

…måste jag ta ifatt lite sömn. Vara duktig med att gå och lägga mig i tid och verkligen vila de kvällar jag inte tränar. Vilket inte blir något problem den här veckan när inget kalas ska preppas. Skönt!

…ska jag på min första mammografi. Den kallelsen dyker upp som en försenad present när man fyller 40 den rackaren. Skulle aldrig i livet hoppa över eller välja bort men R.I.P brösten, det var kul så länge det varade så att säga… Fy fan vad jag INTE ser fram emot någon del av denna nya upplevelse. Punkt.

…har jag redan jobbat en hel månad på Almi. Hur fasen kunde det gå så fort? Tiden går fort när man har roligt osv. Det stämmer verkligen. Jag har haft turen att hitta en kanonarbetsplats med de bästa kollegor man kan tänka sig. Så tacksam för det!

…ska jag och just nämnda kollegor ställa upp på ett fotouppdrag. Kanske lite fuffens, oklart om jag kan hinta om det mer än så här. Men det blir säkert kul. Eller pinsamt. Eller högst troligt både ock.

…tänkte jag läsa ut ”Den franska fotografen” som vi har som bokklubbsbok just nu. Jag vill så gärna sätta tänderna i del 6 av Familjen Bridgerton men jag kan liksom inte släppa Den franska fotografen mitt i. Det går bara inte, den måste jag läsa ut först. Sån är jag.

…blir det trädgårdshelg för hela slanten, tömma poolen, plocka upp äpplen, klippa gräset en sista (?) gång för säsongen, plocka in en del av utemöblerna, klippa ner vissna blommor och skörda luktärtsfröer. Får man hoppas på fint väder lördag och söndag?

Ja så det blir det, träning, återhämtning, trädgård och tuttkläm-deluxe. Highs and lows så att säga.

Har ni en fin vecka framför er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.