Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken September detta är, ännu en dag med sol och så där lagom varma och sköna temperaturer. Jag hade testpremiär för vinterjackan på hundpromenaden i morse, då var det skönt, men den behövs ju egentligen inte alls ännu. Ser fram emot att få plocka fram den framöver dock, den kommer att lysa upp många mörka novemberdagar det är ett som är säkert.

Hur som helst, i veckan som pågår…

…ska jag fortsätta njuta av detta ljuva väder eftersom det lovas regn framåt mitten av veckan och sedan hela helgen.

…är det äntligen dags för nya naglar. De som sitter där nu är förvisso hela, Rebecka är ju grym på det viset, de håller! Men de har vuxit ut alldeles för långt och ser för jäkliga ut. Ser fram emot kortare och mörkare naglar nu.

…ska jag ta del av en hel intro-dag för kommunikatörer hos almi. Normalt sett brukar dessa äga rum i Stockholm men nu blir det istället live via Teams. Jag kommer att vara trött i skallen i slutet på den dagen det är ett som är säkert men fint ändå att de ordnar en digital dag när det inte går att träffas som vanligt.

…ordar vi med det sista med poolen, vi håller på att stänga den för säsongen och det blir ju lite att fixa med då. Men skönt att kunna fixa med det i fint väder på eftermiddagarna.

…ska den där efterlängtade lunchen med Madde äntligen bli av. Jag har förstått att det händer mycket i hennes liv och det så bli så mysigt att äntligen ses på riktigt.

Och framåt helgen får vi väl se vad vi hittar på men att rensa i förrådet och ta en tur till återvinningen står nog ganska högt på listan, samt fotbollsträning för Elliot och kanske en brasa om det nu ska regna och ruska.

Det låter väl som en trevlig vecka eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.