Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Har ni haft en fin helg vänner? Jag hoppas verkligen det, trots regn och rusk och på västkusten även åska om jag har förstått saken rätt. Jag kan i och för sig gilla åska, tycker att det är ganska mysigt, men vet ju att alla inte alls känner så. Här fick vi dessutom betydligt finare väder än vad som utlovats, idag har ju solen strålat istället för det där regnet och det är ju bara underbart.

Vad händer i veckan som kommer då? Jo i veckan som kommer…

…ska jag gå en internutbildning i ett nytt verktyg för filmskapande för webben. Väldigt roligt måste jag säga, vi har fått en kort dragning redan för att kunna avgöra om vi vill använda oss av verktyget och vi kan väl bara konstatera att ja tack, det ville vi verkligen.

…får vi besök av svärmor och Anders en kväll, vi har sådan tur att Anders är elektriker och nu har vi lite problem med en del belysning här hemma och kan då få proffshjälp. Så otroligt tacksamt nu när det börjar bli mörkt dessutom. <3

…vill jag ta tag i utemiljön hemma lite till. Ytterligare lite sommarblomster ska bort och lite mer ljung, prydnadskål och silvernjurvinda ska få hitta ner i krukorna. Jag älskar att byta årstid öven utomhus, så fint ju!

…hoppas jag kunna köra tre träningspass igen, hittills har mitt mål om tre pass/vecka gått alldeles utmärkt och jag är så glad för all pepp ni ger på framför allt Instastories. TACK från botten av mitt hjärta, jag är så glad över att vara igång men det är inte självklart alla gånger så tack för er pepp!

Men mest av allt hoppas jag att jag håller mig frisk i veckan som kommer. Det är nu en allt tunnare fin linje jag balanserar på det där och i skrivande stund mår jag faktiskt inte alls speciellt bra. Att jag kommer att få jobba hemifrån i början av veckan är klart men snälla, snälla, snälla låt det stanna där…

PS. Bilden till det här inlägget är tagen i September 2017, det är ju ändå härligt att se vilken skillnad det har gjort med min renovering av trappan, klapp på egen axel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.