Sarahs funderingar

I veckan som kommer

…ska jag göra en provuppsättning på bröllopsfrisyren hos min frisör Amanda. Jennie, min tärna, ska också följa med och det ska bli så himla roligt. Och lite pirrigt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är så verkligt nu. Tur att jag har två smakråd på plats, det känns tryggt.

…borde jag påbörja projekt fönsterputs men ärligt talat, det är så superdupertrist. Tror ni att jag kan hävda att det är farligt för en mamma med sömnbrist att hänga i fönster på andra våningen? I så fall kan jag i alla fall pruta bort en våning med mig själv.

…måste jag fortsätta vattna syrénhäcken sådär på pricken alldeles lagom. Inte för mycket, inte för lite.

…vill jag att det fina vädret håller i sig så att jag kan fortsätta njuta sommar och tanka värme, energi och D-vitamin. Att ha en arbetsplats mitt i stan med en gigantisk takterrass är en ynnest dessa dagar när bleka ben ska bli solbrända.

…kommer jag att berätta något nytt och spännande. Kul, kul! (nej inte gravid)

…tänker jag yoga utomhus. Jag tänker också att ungefär 3 pass är vad jag borde kunna unna mig. Eller vad jag behöver. Det finns ett yoga-citat som har fastnat lite extra just nu ”I bend so I don’t break”. När kropp och knopp är trötta behövs yogan ännu mer. Namaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.