Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

…fast den redan har börjat. Inlägget jag skulle skrivit igår kväll men skriver nu istället. Fast egentligen känns det lite onödigt, eller svårt kanske är ett bättre ord eftersom den misstänkta Covid-smittan liksom låser allting. Jag tror jag inte att jag har det, inte mer nu än jag trodde i förra veckan, men innan jag får det negativa provsvaret på det ”riktiga” testet de tog igår vet jag ju på riktigt.

Och tills dess känner jag mig minst sagt låst, jag mår fortfarande mycket bättre i luftrören. Skillnaden är enorm. Läkaren trodde att de stora mängder akutmedicin av olika slag som jag fick igår skulle sitta i ungefär ett dygn vilket innebär att de klingar av i natt så vi får väl se hur det är i morgon bitti. Just nu är jag mest trött. Jättetrött, av ansträngningen och den uteblivna sömnen och av att effekten av kortisonet flugit sin kos.

Oh well.

Om jag kan och får så hoppas jag att jag i veckan som kommer…

…får återse kontoret och kollegorna igen. Att jobba hemifrån är en fin möjlighet men herrejäflar så tråkigt det är. Jag har blivit bortskämd de senaste veckorna, sedan jag började på Almi, och har dessutom berikats med grymma kollegor. Jag vill träffa dem irl snart.

…kan följa med ovan nämnda team till Vimmerby och Fredensborgs Herrgård där vi ska ha två strategidagar. Som kommunikatör är det viktigt. Som ny i gänget är det minst lika viktigt om inte mer. Jag börjar inse att jag kommer få passa på den inbokade padeln men jag vill så himla gärna bara kunna följa med.

…kan fira min svägerska som fyller år. Kalaset är på lördag och utan symptom och med ett negativt test hoppas jag att jag kan följa med.

…kan ta en ”träningspromenad”. Det är nu nästan två veckor sedan jag verkligen tränade och jag är både ledsen och lite rädd över det. Ledsen för att jag var så glad över att vara igång och beta av pass. Rädd för att jag är rädd över att tappa just det. Mitt momentum. Så någon PW lär det inte vara tal om på ett tag, styrketräningen däremot borde funka nästa vecka. Hoppas hoppas.

…ska jag styla och fota en del nytt material till mitt bujo-konto, @bujo_by_sarah Jag har fått en efterlängtad nytändning för det och det är såå kul. Jag tror faktiskt att det kan höra ihop med den vardag som har infunnit sig här igen, nu behövs den mer igen. Både för planering och för avkoppling.

…kommer jag att leta vidare efter en Ipad Pro, 2018. Jag vill så gärna testa att illustrera och teckna i Pro Create och en Ipad Pro i kombination med en Apple Pen är den bästa digitala kombination jag kommit närheten av när det kommer till känsla.

Ja där har vi veckan. Om, kanske, hoppas. Vi får väl se på söndag hur detta utvecklar sig. Håll tummarna för negativa testsvar och fortsatt återhämtning ok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.