Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Har ni haft en fin helg vänner? Det har vi haft, Elliot spelade sin första fotbollsmatch igår och det är såklart stort. Han ville träna på kvällarna efter förskolan hela veckan och igår hände det alltså. Första matchen, i matchställ. Så gulligt att man kan dö. Och som grädde på moset gjorde han två mål, lilla stora hjärtat alltså.
Och efter matchen var det Halloween-fest hos goda vänner men några av förskolekompisarna, gissa om han var taggad?! Så härlig!

Och så har lillan äntligen piggnat till vilket liksom var prio ett, måtte jag inte ha jinxat detta nu.

Hur som helst, alla friska och krya och det innebär att vi har en vanlig vecka framför oss. I veckan som kommer…

…ska både Alex och jag jobba 5 dagar. Håll tummarna!

…kommer svärmor och Anders hit en kväll för lite middag och för att Anders ska hjälpa oss med en del el här hemma. Det är lyx det, behörig kompetens inom familjen. Jag är såå tacksam!

…ska jag lägga fokus på träningen igen. Jag har har kommit igång efter influensan, otroligt skönt, jag tappade inte så mycket mentalt på de där två veckorna som jag trodde. Jag ska nog däremot hantera en hel del träningsvärk om jag tolkar stelheten i benen rätt efter dagens benpass.

…är det dags för nya naglar igen. Alltid lika kul, att träffa Rebecka och få fina tassar är en topp-kombo. Har ett par idéer på hur naglarna ska få se ut närmsta veckorna, vi får väl se vad det landar i.

…är det redan dags att ställa om klockan. Jisses, nu kommer mörkret krypande på allvar. Och sömnomställningen för barnen, voine!

….har jag tänkt göra lite pyssel med barnen någon eftermiddag, hittade och köpte en finfin pumpa idag och den ska givetvis karvas ur och göras något kul med.

Nu ska jag däremot gå och göra ett helt eget pyssel, garanterat barnfritt. Men om det blir bra kanske de kan få göra något liknande framöver. Det involverar ekollon och utan att överdriva har vi tillgång till dessa i tusental här hemma. Vore ju liksom bra om det gick att göra något av en bråkdel av dem, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.