Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Och där gick den helgen, pang, så var den borta. Ungefär så. Men det är väl så det ska vara på något sätt, tid tillsammans med familjen när man har två små, det är intensivt minst sagt, och det är klart att det går väldigt fort då. Exakt vad helgen innehåll får bli ett annat inlägg känner jag.

Och därmed är det redan dags att blicka fram emot en ny vecka. En vecka på mitt ”nya kontor” men ändå fylld av roliga uppgifter. På tal om tacksamhet, jag är väldigt glad att vi gjorde det här för snart ett och ett halvt år sedan. Det gör övergången hem så mycket enklare. Hur som helst, i veckan som kommer…

…har jag och min chef avstämning med Linda, rekryteraren som hjälpte mig och Almi att hitta varandra. Jag är ju som ni har förstått vid det här laget, överförtjust och kan bara hoppas att han är lika nöjd. Det blir kul att träffa Linda i alla fall, digitalt såklart!

…är det dags för min föreläsning på IHM Business School, fredag förmiddag smäller det så jag ska väl öva in den presentationen lite i veckan fram till dess också.

…ska jag ta nya prover för min sköldkörtel. Tycker alltid att det går så ohyggligt fort mellan gångerna även om det verkligen inte sker speciellt ofta. Telefontid med läkaren i nästa vecka = prover den här veckan. Det får man ju faktiskt genomföra när man, som jag är, är fullt frisk i övrigt.

…ska jag riva av ett par hemma-tränings-pass. Ser att mitt gym har öppet och att folk verkar vara där (?) men för mig känns det inte rätt. Det är inte det myndigheterna har bett oss om och jag kan liksom inte sitta hemma och jobba för att sen åka till gymmet och träna. För mig är det lite antingen eller på något sätt. Hemmaträning it is alltså!

…ska jag dra med mig Alice på lite längre lunchpromenader, det gynnar oss båda tänker jag. Blir både seg och frusen av att sitta stilla, själv, här hemma så att planera in lite mer frisk luft och få röra på mig mitt på dagen känns som en god idé.

…tänker jag göra om ute, byta höst, halloween och pumpor mot jul, mossa, granris och ljus. Ser verkligen fram emot det sååå mycket! Älskar julen. ÄLSKAR. Och i år kommer julen att få symbolisera så mycket mer, den får vara den ljusa, glada motvikten till det som känns trist. Så all in, nu kör vi, Julen 2020 bring it on!

Och det är väl ungefär det som händer, man träffar ju ingen, inga sociala aktiviteter och så får det vara nu. Jag hoppas, hoppas, hoppas så att detta kan ge oss en någorlunda vanlig jul. Eller att vi i alla fall kan fira ihop med bara mamma och pappa så som vi har tänkt. Hoppas <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.