Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Nej alltså det här blev ju inte alls som jag hade tänkt, den här kvällen alltså. Jag såg fram emot att få sjunka ner i soffan med en kopp kaffe i lugn och ro efter nattningen av barnen men så var lillan plötsligt jätteorolig, snyftade och grät och jag fick söva om henne tre gånger innan det tillslut gick att lägga ner henne i sängen utan att hon vaknade.

Så.

Kaffet blev så sent att det blev för sent för att inte förstöra hela natten och efter en orolig dito behöver jag verkligen en bra natt inför veckan. Så lite depp på att känna mig blåst på den här kvällen ändå.

Men men, de är tack och lov sällsynta när det gäller lillan de här kvällarna så på det stora ska jag nog vara tacksam.

I veckan som kommer då? Jo i veckan som kommer…

…fortsätter hemmakontoret. Men jag ska göra ett gästspel på kontoret på tisdag. Längtar redan, haha. Inser att jag är lyckligt lottad som har ett jobb och kollegor att längta så efter. Tror tyvärr att det är få förunnat.

…har jag gott om roliga möten, slutpitchar, seminarier och annat att fylla kalendern med. Blir faktiskt förvånad varje fredag eftermiddag över hur fort en vecka på hemmakontoret ändå kan gå. Galet!

…tänker jag fortsätta jula här hemma. Inte hjula. Nej gud nej, det skulle inte vara gynnsamt 😉 Byggde ihop ett andra pepparkakshus, bakade lussekatter och kokade knäck i helgen. Tror kanske att granen kan få flytta in nästa helg? Vart nu den ska stå i år, det får vi fundera på… Och ingen jul utan att kavla lite pepparkaksdeg eller hur?

…ska jag baka en lchf saffranskaka. Sedan jag började med lchf har jag faktiskt inte bakat en massa lchf-anpassade bakverk. Har tänkt att jag klarar mig bäst utan allt sådant (för det gör jag ju) men ska jag lyckas hålla mig ifrån lussekatterna och knäcken får jag nog unna mig något saffransgott som ändå är tillåtet.

…ska jag kanske testa Ikeas Click & Collect som min vän Hanna tipsade om. Det är den där evighetslånga jakten på en ny tv-bänk som kanske, kanske får sitt slut nu när en av dem vi kikat på äntligen finns i lager igen. Håll tummarna!

Och det var väl ungefär det, jag ska också försöka få in en del julmusik, kanske plocka fram lite mer julpynt och tomtar (till barnens rum). Elliot suckade när vi var i skogen idag och han ville ta med sig mossa hem ”det är inte tillräckligt juligt mamma”. Kära nån, jag som tycker att det är väldigt juligt i typ varenda vrå redan. Jag får visst bättra mig 😉

Nu ska jag ta ett par djupa andetag och ta sats mot en ny vecka i cyberspace. Hoppas att ni har haft en fin helg allihop!

Bild lånad från Pinterest: kakan från @evelinasvärld ett riktigt bra följtips så här som avslutning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.