Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Nu var det länge sedan vi hade ett I veckan som kommer… och det finns ju en anledning till det såklart. Det händer ju inte så mycket, kort och gott. Livet är ju trots allt satt på paus, jag kan inte hjälpa det, det är så det känns.

Och samtidigt är det ju inte så, jag är så glad för mitt jobb och mina kollegor och allt vi gör tillsammans. Där är det verkligen inte pausat, verkligen inte. Aldrig förr har väl näringslivet varit i behov av Almis tjänster i så stor utsträckning som nu. Lån, absolut, men lika mycket affärsrådgivning. Så roligt, så spännande, så många möjligheter att faktiskt göra något bra av den här tiden vi befinner oss i.

Så nej, där är det inte pausat utan full gas men totalt sett känns det ändå tomt när man inte kan planera någonting på det sätt som man brukar.

Oh well, ska vi då ändå ta en titt på veckan som kommer? I veckan som kommer…

…fyller Elliot 6 år! Veckans stora höjdpunkt för både honom och oss. Det ska bli så roligt att få fixa allt för honom och jag håller tummarna för bra väder och att alla håller sig friska så att vi i alla fall kan fira honom i liten skala med den allra närmsta familjen utomhus en stund. Om, om, om…

…har jag fullt upp på jobbet och det är så jag trivs bäst. Ser redan fram emot att renskriva en intervju jag gjorde förra veckan, nästa möte med vårt marknadsteam, ett möte med David som förhoppningsvis leder fram till en annan rolig sak. Ja ni hör, roligheter all the way!

…börjar Elliots fotbollsträning om igen. Yay! Efter förra veckans besked från regeringen återupptar hans lag nu sina träningar. Utan föräldrar på plats osv men ändå, han får spela och leka av sig med sina kompisar. Härligt!

…ska jag på återbesök med naglarna. Känner starkt att det är dags för leo. Har scrollat igenom hela pinterest i jakten på inspiration och det finns gott om leo där tro mig 😉

…ska jag lyssna på ett förhoppningsvis intressant webbinarium om ”den nya tidens kontor”. Vårt nya kontor blir aktivitetsbaserat och det är något jag verkligen tror på men det ska bli kul att lyssna och se vad andra tror och tänker.

Ja, det blir nog min vecka det, vad har ni att se fram emot?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.