Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Oh herregud, har ni sett finalen? Handbolls-VM? Det gick ju inte hela vägen men vilka hjältar! Att de ens tagit sig till final är ju en bragd och när det väl kommer till kritan så är de jämna med Danmark, de hade häng på dem och det är en målvakt som är skillnaden. En man. Nej men herregud, detta är ett vunnet silver och inte ett förlorat guld, hoppas att de kan känna det tillslut!

Själv är jag helt slut. Så jäkla trött. Jag vet inte om det är en konsekvens av den eventuella Covid-slängen jag hade efter jul men jag har liksom inga reserver. Har känt den här veckan att jag blivit tröttare och tröttare för varje dag, gårdagens 6-årsfirande här hemma var väl en urladdning och nu är jag bara helt slut.

Men men, det är bara att bita i det sura och planera in återhämtning i veckan som kommer. Det är ju inte ens så svårt givet vad vi annars har att planera just nu. Vila, hemma, borde vara acceptabelt och genomförbart.

Annars då?

Jo i veckan som kommer…

…har jag en massa roligt på jobbet att se fram emot. Mest sådant jag inte kan skriva om ännu så det gör jag inte. Men det är ju härligt att känna så en söndagskväll ändå, ingen söndagsångest här inte. Men det är ju ytterst sällan jag har det. Lucky me!

…ska jag åka och fotografera våra nya lokaler till jobbet. Inte för att de är speciellt roliga att se just nu. Men just därför. Jag vill ha bilder längs vägen för att kunna göra något roligt av det materialet i slutet. Före/efter är ju alltid kul!

…ska jag lyssna på en framtidsspaning signerad Henrik Mitelman. Det ska bli intressant! Vill du också göra det anmäler du dig här!

…har jag lovat mig själv att gå och lägga mig i tid. Varje dag. Nästan. Blir det någon kväll i alla fall hade det ju varit bra.

…ska jag åka förbi min revisor och kika igenom mitt bokslut för föregående år. Skönt att få det klart.

…ska jag unna mig återhämtning i form av tecknande. Åh vad jag längtar efter pennorna nästan hela tiden nu. Är fortfarande i ”den” fasen 🙂

Ja det var väl det, återhämtning i form av vila, teckna och göra roliga saker på jobbet. Ska väl tilläggas att det inte är jobbet som gör mig trött, att bara sitta och jobba funkar fint. Det är fysisk ansträngning som gör att jag tar tvärslut. Nåväl, sakta men säkert så ska jag väl komma ifatt eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.