Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Och så blev det söndagkväll igen, barnen sover och jag börjar fundera på nästa vecka. Helg först, planera nästa vecka sen. Sedan barnen kom har det blivit väldigt tydligt uppdelat så för mig.
Jag känner att vabben lurar runt hörnet, det vore liksom för bra för att vara sant om den inte kommer snart. Men någonstans hoppas jag ju ändå att jag inte jinxar detta nu. Men som en annan mamma konstaterade när vi hämtade från fotbollsträningen idag – ”de är ju i den åldern” – och syftade på Juliette och hennes son som går i samma förskolegrupp. Så sant som det är sagt. Men men, hoppet är det sista som överger osv.

Så vad händer då i veckan? Jo i veckan som kommer…

…hoppas jag att alla får vara friska. Av en herrans massa anledningar. Punkt.

…har jag en ganska diger lista med projekt som ska avslutas på olika sätt på jobbet. En intervju att finslipa, ett pressmeddelande som ska formuleras, en säljande pdf att färdigställa, de sociala kanalerna att underhålla. Och så vidare. Älskar variationen i mitt jobb och hoppas nu på en vecka där jag bara får mata på och bocka av.

…ska jag på hälsokontroll via jobbet. Den har ställts in och bokats om så många gånger nu att jag tappat räkningen. Jag tar inget för givet men med lite tur sker det på torsdag.

…är det alla hjärtans dag. Först på söndag och stora möjligheter att göra något fint tillsammans. Både Alex och jag och med barnen. Får klura på vad det ska bli!

…kommer förhoppningsvis en efterlängtad leverans från bokus. Längtar!

…vill jag ägna varje ledig stund åt min nya leksak. Får bli ett inlägg i sig det känner jag.

En ganska kul vecka ändå, med pandemi-mått mätt så att säga. Vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.