Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Har ni haft en fin helg? Det har banne mig jag, men det får nästan bli ett eget inlägg det tänker jag. Vi har varit barnfria i helgen Alex och jag och det händer inte ofta så vi har verkligen njutit. Barnen kom hem i eftermiddags och Elliot har hunnit med en sväng bort till Fjölebro IP för en lagfotografering med P15. Lilla, stora, hjärtat. Det är så mycket nu som får mig att upptäcka hur stor han är. Phew!

Hur som helst, nu blickar jag framåt mot en ny vecka som innehåller en milstolpe med stort M för i veckan som kommer…

…ska jag få min andra vaccinspruta. Fattar ni? Jag kommer att vara fullvaccinerad (för nu, kommer ju garanterat att fyllas på framöver) men YES! Den säkerhet jag känner nu kommer bli ännu mer säker efter onsdag kväll. Tack Region Kalmar län för detta!

…ska jag på olika sätt planera för semestern och för hösten. Marknadsplaner för olika kanaler och olika affärsområden. Jag kan ju gå på semester, såklart, men Almis sociala kanaler tar inte semester och tack vare nya system kan jag nu schemalägga och planera allt det där i förväg. Så så bra!

…kommer sotaren. Bara en sådan sak! Mitt i sommaren och väldigt länge sedan vi tände en brasa. Men bra att vara förberedd inför vintern för då drar mys-eldandet igång igen var så säkra.

…väntar jag hem lite leveranser, jag har unnat mig lite nytt. Vill ni se?

…ska jag fortsätta njuta av vädret och mina promenader. Vår Challenge på jobbet är nu slut, de 10 veckorna gick skitfort får man säga, men jag vill ju bibehålla mitt stegmål i Fitbit-appen. Har ni fitbit? Så kul ju, och smått beroendeframkallande, att följa… Måste bara uppdatera träningsgarderoben med ett par korta tights. Satan i gatan vad det var varmt att gå i långa tights idag.

Lite färre stora händelser den här veckan minsann, skönt med en sådan vecka också ibland. Vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.