Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Har ni haft en skön helg? Det har jag, produktiv på många sätt så kanske inte så mycket vila just men vad gör det. Är glad att vi fått mycket gjort. Och än är jag inte klar, Alex är ute och springer och när han kommer hem får jag min PW. Hej träningen i småbarnsfamiljen liksom. Skönt att det är soligt och varmt för då gör det ju ingenting om det blir lite senare än vanligt.

Ska vi ta och kika på nästa vecka istället? I veckan som kommer…

…ska vi har sommarfest med jobbet. Så roligt, vi kommer att ses utomhus och live och det har inte hänt att vi alla träffats sedan i Oktober innan alla restriktioner drogs åt igen. Längtar verkligen efter denna kväll!

…fortsätter planerandet för hösten i alla olika team, projekt och affärsområden. Det är så roligt! Att få spåna idéer, brainstorma, vara kreativ och sedan omsätta det i faktiska strategier och planer för att slutligen få genomföra och följa upp. Det är en ynnest att få vara med i hela kedjan och precis just det som gör mitt jobb så roligt. Bra dagar på jobbet nu (också) som ni förstår.

…och på tal om ovan, att vara kreativ, skapa planer och omsätta i handling kan man ju göra på olika plan. Även privat. Det tänkte jag göra. Får återkomma på den punkten men den här boken är just nu den jag läser så fort jag har tid. Ni får dra era egna slutsatser 🙂

…är det Sveriges tur att ta klivet in i Fotbolls-EM på allvar. Redan i morgon till och med. Peppen. PEPPEN!! Gah!!

Låter som en ypperlig vecka detta. Vågar knappt skriva att jag hoppas den blir vab-fri men det gör jag. Lillan har varit hemma en vecka och får alltså gå tillbaka i morgon. Håller tummarna för arbetsro och många avbockade punkter på att-göra-listan. Är ni redo? Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.