Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken helg hörrni! En magisk sommarfest i fredags, en sådan där kväll när man aldrig behöver ta på sig koftan, när sommarnatten är ljummen, när allt känns sådär sommarfint och ljuvligt som man annars bara drömmer om. Mer om den i ett annat inlägg men vilken kväll, vilka kollegor. Så tacksam för er!

Och så en lördag som var ännu varmare, avslappnad på många sätt och familjemysig med en tur till stan, en hel del fotboll och bevattning.

Följt av en söndag som varit så galet varm. Det blir liksom bara varmare och varmare i Kalmar just nu. Idag har vi haft 30 grader i skuggan här hemma. Då är det varmt, speciellt när man som vi håller på att starta upp poolen. Men nu är den igång och håller som bäst på att fyllas. Så härligt!

I veckan som kommer…

…är det fortsatt fokus på fotboll här hemma. Såklart. Extra tack till tränarna i LIF P15 som flyttar träningstiden på onsdag när Sverige möter Polen. Tack, tack!

…är det midsommarafton. Say what? HUR hände det? Jag är ytterst fascinerad över det faktum att jag mestadels sitter hemma och jobbar och att det stundtals känns som att tiden står still men samtidigt flyger den ju fram för barnen känns snart redo att flytta hemifrån och i veckan är det alltså midsommarafton. Hjälp!

…ska jag preppa lite inför midsommar. Vi ska äntligen ses allihop igen, mamma, pappa, vår familj och min bror med familj. Det har alltså inte hänt på ett år och jag är så himla glad för det! Vi delar upp maten och jag ska därför fixa en västerbottensostpaj, en jordgubbstårta (med väldigt tydliga önskemål, eller ska jag säga direktiv? 😉 ) och frukost. Lätt match!

…ska Elliot på hörselprov efter sin operation. Håller tummarna för att det ska gå bra men tror inget annat än att det kommer att göra det.

…ska jag också fixa lite sommarpresenter till Juliettes pedagoger och jag passar nog på att samtidigt ordna lite blommor till midsommarkransarna. En del har börjat slå ut här hemma nu men inte tillräckligt många för en krans till mig och en till lillan.

…ska lillan också få en midsommarklänning är det tänkt. En gul har hon önskat. Frågade henne vilken färg hon önskade om jag inte hittar en gul. ”Gul” svarade hon då så det är nog bäst att jag hittar just en gul…

Ja det låter väl som en härlig vecka detta eller hur? Och då har jag inte ens nämnt jobbet, en hel del roligheter där också. Det blir bra det här! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.