Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken midsommarhelg ändå, sol, regnskurar, varma dagar, sena kvällar, lite mygg, en del vin och en hel drös god mat tillsammans med fina människor. Det kan ju inte bli bättre faktiskt. Hoppas att ni har haft det lika bra!

Vi lämnade ön relativt tidigt i morse och hade mycket trafik ner men inga köer förrän på bron tack och lov och det går ju nästan inte att undvika den här dagen. Vääääldigt många poliser i omlopp, betydligt fler än man brukar se så något höll de ju koll på. Tryggt kanske?

Och väl hemma står trädgården i full blom och är så vacker att man nästan blir tårögd, tog en runda där nu ikväll när barnen somnat och som jag njuter nu!

Men nu börjar jag också blicka framåt, för i veckan som kommer…

…har barnen nedräkning till sommarlovet. Åh som de längtar! Det kommer att krävas lite lirkande, lockande och pockande för att få dem att gå till förskolan den här veckan. Elliot kramar hejdå till sina pedagoger en efter en och mamman gråter. Det är som det är, någon som är förvånad?

…ska jag fixa tassarna! Äntligen. Något kortare, mandelformat och kanske lila? Eller ett säkert kort i en fadedad Fransk ännu en gång? Det får vi se.

…fortsätter preppen inför sommaren på jobbet. Och flyttförberedelser, när vi är tillbaka i mitten av augusti är det inte långt till inflytt, wiiee! Vi var nere och kikade i torsdags igen chefen och jag och jäklar vad det blir fint. Blir alldeles pirrig när jag tänker på det, nu börjar alla detaljer komma på plats, så så nöjd!

…är det dags för bokklubbsträff LIVE igen. På riktigt. Vi ska träffas och jag tänker banne mig sno åt mig ett par kramar när jag ändå är i farten. Underbart! Vilket också betyder att jag…

…ska jag läsa klart boken vi läser i Bokklubben just nu. Dagarna med dig. Ingen större grej egentligen, den är inte speciellt lång. Men det är ju så mycket bra fotboll på kvällarna just nu 😉

…ska jag heja på Sverige på tisdag så mycket jag bara kan. Peppen är total! På tisdag är det ju också England – Tyskland och även om Tyskland inte har imponerat är det alltid intressanta matcher. På tisdag blir det fotboll all night long med andra ord!

Hur bra låter inte det här? Vi tar det igen, jag ska alltså TRÄFFA vänner på riktigt i veckan som kommer. Jag tror jag smäller av! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.