Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Först och främst, TACK! Vilken överväldigande respons på gårdagens inlägg om hörsel, tal tecken. Ni är allt bra fina! Tål att sägas att det just nu inte finns någon oro utan mest stor förväntan. Allt kommer att bli så bra, men tack för allt stöd och alla hälsningar!

Dessutom såg jag ju äntligen Håkan igår, i ”vår” Slottsruin. Men det var så stort och magiskt att det nog får bli ett inlägg för sig det. 

Så vad händer den här veckan då? Jo i veckan som kommer…

…ska vi ha semester tillsammans h e l a familjen. Åh så underbart! Vi tar sikte på Öland, på sommarstugan, på Byerum, på sol, bad, raukar och den vitaste av sandstränder.

…kommer Elliot opereras. På torsdag närmare bestämt men exakt tid får vi reda på först på onsdag eftermiddag. Ä n t l i g e n! Jag kommer inte att vara kaxig när vårt lilla hjärta ska sövas på torsdag, det kommer jag verkligen inte. Men jag har själv gjort dessa operationer så många gånger som liten och jag vet att det går bra. Jag vet att det hjälper och vi har sett fram emot detta så mycket. Nu hoppas vi bara på att detta blir den lindring och bättring som både vi och läkarna tror. Håll tummarna för vår lilla kille är ni snälla!

…ska jag läsa bra böcker, dricka vin med min man, förhoppningsvis springa en runda eller två och jobba på solbrännan när tillfälle ges. Underbart!

Och så ska jag blogga, följa upp förra veckans krönika på onsdag bland annat, men kanske inte alltid två inlägg om dagen som i vanliga fall. Ni förlåter mig för den semesterjusteringen va? 

Nu kör vi, semestervecka nummer två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.