Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

OMG! Hot, hot, hot! Det har varit en varm helg och följaktligen har vi hängt på stranden både lördag och söndag. Så himla skönt! Bara man kommer dit fläktar det lite och med två små står och sitter man ju mer i vattnet än på stranden så man får gott om svalka. Win-win!

Dessutom har vi haft ett stort ögonblick här hemma när lillan vaknade idag och när jag skulle byta hennes blöja säger hon frankt ”men mamma, jag har ju slutat med blöja”. Haha. Hon är så rolig alltså, sååå bestämd. Och nu har hon alltså bestämt sig för att sluta med blöja. Sagt och gjort, nu har vi gjort det. Kom ihåg vart ni hörde det först!

Nu laddar vi om för en ny vecka och i veckan som kommer…

…ska jag jobba mina sista dagar innan semestern samtidigt som Alex har semester med barnen. Vi överlappar våra semesterveckor för att matcha förskolans stängningsdagar. Detta eviga pusslande.

…ska jag flytta tillbaka in till kontoret. Hallelluja! Jag ska jobba hela veckan från kontoret för första gången sedan…OKTOBER. Ja ni förstår ju!

…ska Alex och barnen åka till Öland ett par dagar vilket innebär i alla fall en natt själv här hemma. What? Det har typ aldrig hänt. Kommer kännas tomt utan dem men oj som jag ska njuta ändå. Vore ju synd annars liksom.

…ska vi ta en gemensam lunch med de kollegor som är kvar på jobbet, vi är inte jättemånga och så gott som alla går på semester efter den här veckan så en långlunch för att fira lite känns rimligt.

…går jag på semester och på tal om just semester, nu ska jag slå ihop datorn och försöka planera de kommande semesterveckorna lite. Vi har lite idéer och fick också önskemål från Elliot om lite egentid med varje förälder och jag älskar att han säger så. Det är klart att hans önskemål skiljer sig från familjens treåring och att få egentid och aktiviteter bara för och med honom är givet. Och för henne givetvis, det blir ju faktiskt win-win för dem båda.

Näe, vad säger ni, är ni redo för en ny vecka? Jag är såååå redo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.