Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Har ni haft en fin helg? Vi har haft en lugn helg men kanske inte på det sättet vi tänkte. Eller jag tänkte i alla fall. Elliot fick tillbaka sin feber, rejält, natten mellan fredag och lördag vilket ledde till samtal med 1177 och senare ett besök på Kalmarjouren igår. Inte riktigt den lördag jag eller vi såg framför oss. Men nu har vi fått nya direktiv, testar en ny behandling och hoppas att det ska hjälpa så att det här släpper taget snart.

Det där med att gå och mysa i trädgården, räfsa lite mest för skojs skull och plocka fram pizzaugnen kan vi ju faktiskt ta en annan helg.

Men det blir lite knepigt att blicka framåt mot en ny vecka för jag är osäker på hur alla mår och om vi kommer att kunna göra det som varit planerat eller om det blir andra planer. Men ooooom det skulle gå för sig skulle jag önska mig en helt vanlig vecka, och i den veckan…

…hoppas jag att alla får vara friska och må bra och att allt är som vanligt. Brukar säga att det är bäst när alla är där de ska vara. På jobb, i skola och på förskola. I morgon vabbar jag men kanske på tisdag? Hoppas hoppas!

…ska vi fotograferas på jobbet. Jag har bokat in en fotograf som kommer till vårt nya fina kontor och fotar oss på plats, kanske ute om vädret tillåter. Bilder som är mer avslappnade än dem vi har idag. Det blir bra tror jag!

…är det första april. Hur. Är. Det. Möjligt? Att det var tidsomställning idag kändes också sjukt. Välkommet men konstigt. Redan liksom?

…är det dags för Elliot och hans lagkamrater att vara med i lineupen när Kalmar FF möter Malmö FF på hemmapremiären av fotbollsallsvenskan på söndag. Måtte alla vara friska DÅ så att vi kan vara med allihop!

…ska jag försöka ta mig i kragen och komma ut på lite längre promenader om kvällarna. Nu är det ju trots allt ljusare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.