Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Åh vilken härlig söndag det här har varit! Att bli väckt kl. 05:20 brukar normalt sett inte vara någon höjdare men man vår ändå konstatera att man hinner med väldigt mycket med en tidig start. Som att vara i skogen redan kl. 09. Det förtjänar nästan ett eget inlägg för oj så många fina bilder jag fick på lilleman där.

Men om vi istället kikar framåt då, vad ska jag hitta på? Jo, i veckan som kommer…

…har jag många intressanta möten både på jobbet och privat. Spännande och roligt på många sätt!

…ska team kommunikation jobba vidare på jobbet. Jag har gått från att vara ganska solo till att nu ingå i ett team av olika kompetenser kring kommunikation. Marknadskommunikation, internkommunikation och dokumentation. Det tar lite tid att hitta alla vägar framåt men det blir himla bra tillslut!

…har jag lovat mig själv att prioritera ett par träningspass och några promenader. Det borde gå och åh så skönt det är för både kropp och knopp när den tiden faktiskt finns.

…hoppas jag kunna skaka av mig höst-moodet jag befinner mig i och bara behålla godbitarna av hösten. Det vill säga mysmusiken, de sköna promenaderna, brasorna och soffmyset under en filt på kvällarna.

…vill jag fortsätta med tecknandet. När Alex var borta igår kväll hade jag lovat mig själv att jobba lite med bloggen. Det gjorde jag också men ganska snart satt jag men pennor och papper och tecknade istället. Ni ska se hur det ser ut, pennor utspridda precis ööööverallt. Det är riktigt avkoppling för mig det och det hade jag gärna gjort några gånger till i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.