Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vi är tillbaka på fastlandet efter en helt underbar helg på ön och jag sitter i princip med kalendern i handen och funderar på när vi ska kunna åka tillbaka. Harmoniskt barn, harmoniska föräldrar, harmoniska morföräldrar, vackert väder och den där halvfarten jag så väl behövde. Efter den här helgen känner jag mig utvilad och det var länge sedan. Underbart!

Men nu väntar en ny vecka som förutom jobb innehåller en hel del annat. I veckan som kommer…

…ska jag luncha med bästis! Åh som jag längtar <3

…är det Social Media-lunch hos Wilson Creative dit jag tar med mig min bästa namne och låter mig inspireras. Så kul!

…ska jag få veta mer om ett spännande projekt som damp ner i knät i fredags lite som ett försenat och oväntat påskägg. Spännande och något ni kommer att få veta mycket mer om framöver!

…kommer jag att fotograferas tillsammans med Helena och Marika för ett gemensamt projekt. Ska jag beskriva detta som ”skräckblandad förtjusning”? Som gravid känner jag mig allt annat än glamourös och att fotograferas nu känns…sådär. Men vad göra? Put on a smile and fake it I guess.

…ska jag knata bort till min kompis Hanna här i byn någon eftermiddag. Hon var och hälsade på på sin pappas gård i helgen, hittade en blåvit porslinsskatt och var så snäll att hon tänkte på mig. Så nu är jag ett par tallrikar och assietter rikare. Kärlek på den!

Visst låter detta ändå som en riktigt härlig vecka? Jag tänker mig dessutom att den ska ackompanjeras av sol och varma vindar, vårtecken och fågelkvitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.