Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken helg! Det bjöds på ösregn och solsken igår, gråväder och iskyla idag. Det är knappt man tror att man är på samma halvår från en dag till en annan just nu. Klassikt aprilväder med andra ord.

Förutom fönsterputsningen igår har vi hunnit med att byta däck, inte jag då utan Alex, allmänt städ-och-röj hemma, veckohandling, planterat dahliorna som äntligen har kommit, inte Alex då utan jag, och att baka en alldeles vansinnigt god äppelpaj. Den luktar i alla fall vansinnigt gott, det vi inte har hunnit ännu är att provsmaka den.

Och nu tar vi alltså sikte på en ny vecka och i veckan som kommer…

…är förskolan stängd måndag så lilleman och jag får en extra mysdag tillsammans. Vi tänkte försöka hinna med en playdate och allmänt njut av vädret som nu lovar sol och värme igen. 

…ska jag till Stockholm på en utbildning på tisdag. Det ser jag fram emot även om jag också funderar lite på hur en så lång dag (05-22) påverkar graviditeten. På onsdag vet jag helt enkelt.

…ska vi träffa Hanna & Lotta efter dagis på onsdag. Playdates är det nya svarta, vilket både liten och stor verkar tycka. Tummen upp för det!

…är jag nyfiken på hur mina nyplanterade dahlia-plantor utvecklas. Det händer givetvis ingenting över natt, det förstår till och med jag, men det kanske börjar dyka upp små ögon? Eller inte? Jag vaktar över dem som en hök!

…ska jag fara och flänga lite mindre än i veckan som gått. Detta trots dagstripen till Stockholm igår. Men veckan som gått har liksom varit lite extremt med fläng hit och dit och en kalender som såg ut som en frimärkssamling. Lugnare nu alltså, bebben får det bättre!

Tja det var lite av det mesta det, vad ska ni hitta på?

Bild: Sunny Meadows flowerfarm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.