Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken helg! Wow! Vi har liksom inte velat gå in men har tillslut gjort det så både små och stora känt sig något påverkade av all sol och värme. Det är inte varje vår man går från vinter, snö och is till sommarvärme på bara ett par veckor. Naturen hänger inte riktigt med och det kan man ju förstå.

Beställer per omgående fler sådana här helger och räknar ner till semestern, för visst var det semesterfeeling man fick i helgen?

Men nu väntar alltså en ny vecka, ska vi ta en titt på vad den innehåller? I veckan som kommer…

…är det en vanlig vecka. Fem arbetsdagar, vanliga arbetstider, inga stängningsdagar på föris, inga utflykter till huvudstaden, inget strul och förhoppningsvis ingen vabb. Bara en vanlig vecka, så som jag gillar ni vet.

…ska vi på ett mycket efterlängtat Rutinultraljud. Åh så roligt det ska bli att se knyttet igen. Håll tummarna för att allt ser bra ut och för att lill*en ligger så att det går att se om det är en liten flicka eller pojke som bor där inne.

…ska jag fortsätta vårda mina små luktärtsplantor och dahliaknölar så ömt jag kan. Måtte de ta sig och trivas i trädgården i sommar. Tänk om jag kan plocka både dahlior, luktärter och pioner i trädgården i år?

…ska jag tillverka stöd för alla blommorna av vidjor vi har i trädgården. Till pionerna ska dessa böjas och knytas en del. Jag återkommer eventuellt med ett resultat 😉

…ska jag försöka dra ner lite på tempot. Kroppen börjar tycka att vissa rörelser är mindre roliga och jag får nog bara bita i det sura äpplet och acceptera det. *host*

Ja det var veckan det, inte så många eller stora planer som ni ser. Trevligt det också ibland eller hur?

Bild: Drömhem & Trädgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.