Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

…ska jag åka till Stockholm måndag till onsdag för ett event med jobbet. Det ska bli kul och det mesta känns i fas och bra av det som varit mitt ansvar att planera. Med större events är det alltid något som dyker upp men det brukar lösa sig. På tisdag är vi på Meeting Room, drygt 100 personer och det kommer bli grymt!

…ser jag fram emot att träffa vår vigselförrättare på söndag. Vi har haft kontakt via telefon och mail redan och det verkar vara en underbar person så det kommer att bli kul. Precis den typ av människa som jag inte visste att jag önskade mig.

…kommer jag att vara ifrån Elliot i två nätter i rad vilket är första gången sedan han föddes. Borde ha hänt tidigare kan tyckas men det har inte blivit så. Det kommer gå bra, för honom är det ju inget snack, han är hemma med världens finaste pappa, men jag ska nog klara mig jag också. Hoppas jag 😉

…hoppas jag att tisdagens middag på Restaurang YUC! blir så god som deras goda rykte och deras Instagram-konto lovar.

…borde jag kanske ha packat lättare inför vistelsen i Stockholm men ni vet, det där med lätt packning är inte riktigt min grej. Hade ett tag fyra par skor i packningen. Fick ner det till tre. Med ett nödrop.

…längtar jag efter att se de här fyra knopparna slå ut. Piontiderna är här och jag älskar det. I min värld finns det ingen finare blomma. Lovely!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.