Sarahs funderingar

I veckan som…pågår

Nämen vad hände nu? Andra veckan och jag har redan missat att publicera ”I veckan som kommer” i tid. Nåväl, tidpunkten är väl inte det viktiga här tänker jag och unnar mig själv att skippa denna deadline till förmån för flera andra som mitt liv nu är berikat med. Jobb, vardag och rutiner kommer ju med en del sådant har jag märkt.

Nåväl, nu älskar jag ju det där med vardag och rutiner så det är inget jag lider av alls faktiskt. Kanske kan vara värt att poängtera.
Men ska vi då kolla på vad som erbjuds i veckan som pågår?

I måndags var det ”vanlig dag på kontoret”, fortsatt utbildning och häng med (nästan)alla härliga kollegorna. Det är väldigt fritt på Almi, kulturen ser ut så men sen gör ju också alla pandemiriktlinjer att vi tvingas till andra arbetssätt.
På kvällen klämde jag in ett träningspass efter nattningen och insåg att det nog var rekord i antalet människor på gymmet. Måndagskvällar alltså, kanske inte då jag ska träna i fortsättningen.

I förrgår tisdag satt jag hemma då hela förmiddagen var fylld av Teams-möten, lugnare att ta dem hemma. Jag satt bland annat med i Kalmar Science Parks halvårsavstämning och lyssnade på Pelliannis pitch. Vilken potential de har, har ni inte redan uppmärksammat deras fina, hållbara, produkter tycker jag att ni ska leta upp dem pronto. Hittas här och här!

Igår bytte de nätverk på kontoret så då satt jag också hemma. Hemmakontoret i all ära, ibland är det guld värt, men att ha kollegor är inget jag varit bortskämd med de senaste åren så att få de sociala delarna är minst lika viktigt. Och kanske inte minst för mig som fortfarande är kontorets rookie.

Igår kväll fick jag till ett träningspass igen, trots fortsatt träningsvärk från i måndags… Det här med att börja från noll alltså. Ont gör det!
Igår fick i alla fall benen sitt och idag kom jag knappt upp för trappan till kontoret.

Idag torsdag är jag tillbaka på kontoret igen, jobb, möten och härliga kollegor. Ska också försöka fixa lillans sista födelsedagspresenter på lunchen. Tänk va, redan två år vår lilla tjej💕

Och i morgon ser jag också fram emot en dag på kontoret med allt vad det innebär. Ett webinarie inom Almis onboardingprogram bland annat, det blir spännande!

Vi balanserar annars på den numera ultratunna VAB-linjen här hemma. ”Milda förkylningssymptom” en tidig morgon strax innan förskolan, är han/hon liiiiiite förkyld eller är han/hon bara nyvaken? Suck! Det är ju knappast unikt för oss men just nu är det en avvägning varje morgon. Jag håller tummarna för att barnen håller hela veckan.

Och helgen egentligen för på lördag ska Elliot på kalas hos en föriskompis och sedan ska vi fira barnens kusin Philip som fyller 1. Om alla är friska. Om ingen är snuvig. Eller täppt i näsan. Eller…
Oh well, det blir som det blir och att börja förskolan igen till hösten innebär ju alltid en höstförkylning, pandemi eller ej, så i år lär inte vara ett undantag. Frågan är ju bara när?

Ja, ingen superspännande vecka kanske utan en sådan där helt vanlig vecka vilket också är skönt. Speciellt nu när mycket av våra rutiner är nya och allt håller på att sätta sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.