Sarahs funderingar

I veckan…

Och så var den helgen förbi och en ny vecka redan igång. Hej vad det går så att säga. Vi har både haft en lugn och en aktiv helg känns det som. Lördagen ägnades åt att fixa nya skor till barnen, styra upp middag och lördagsgodis, se på fotboll och spela kort. Ungefär så. Och igår var Elliot på kalas hos en kompis på förmiddagen och på eftermiddagen var det dags för det där intåget och lineupen tillsammans med Kalmar FF i deras hemmapremiär i Allsvenskan.
Det var stort och jätteroligt för både honom och oss tror jag. En upplevelse på många sätt.
Men så vad händer den här veckan då? Jo den här veckan…

…ska vi först och främst försöka hålla oss friska. Den lilla tjejen här hemma balanserar på en tunn tråd känner jag. Hon är bara snuvig och kanske kan hon tackla det som en vanlig förkylning men det kan ju lika gärna gå åt andra hållet med feber och annat. Jag håller tummarna!

…har jag en rolig vecka på jobbet med lite sista-fixet-efter-flytten-planer. Det finns lite blomkrukor att fylla och jag ska ta en tur ut till Blomsterlandet och plocka ihop det. Ett par hyllor ska införskaffas och piffas och några speglar sättas upp och så vidare. Helt enkelt det där sista som inte blev gjort i september när vi flyttade in. Av olika anledningar. NU är det hög tid.

…ska jag byta till sommardäck på bilen. Så lämpligt. När det väntas snöblandat regn och minusgrader. Hepp!

…måste vi hålla extra koll på Alice som har börjat halta till och från. Lilla hjärtat, hon börjar bli gammal och det kan vara artros. Eller träningsvärk. Eller något annat. Hålla koll var ordet och eventuellt en kontakt med veterinären.

…ska vi åka till Karlskrona på lördag och fira pappa som fyller år. Det ska bli mysigt! Barnen älskar att träffa mormor och morfar och så kusin Ella förstås.

…är det fotbollscup för Elliot hela söndagen i Kalmar Sportcenter. Det blir kul, deras första cup så mycket nytt men spännande för dem såklart!

Och det var nog det, innan jag vet ordet av kommer det att vara måndag igen. Vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.